Wie is Lucie Klaassen?

Ik ben Lucie Klaassen en het werken met mensen en paarden is mijn passie. Ik ben ervan overtuigd dat het contact met paarden een diepe indruk achterlaat.

Als zelfstandig coach en trainer help ik mensen en teams in het bewustwordingsproces op diverse lagen, zoals gedrag, emotie en onderliggende drijfveren. Ik help teams naar het bespreekbaar maken van problemen en naar het (h)erkennen van elkaars talenten waardoor er betere samenwerking ontstaat. Daarnaast help ik mensen om meer balans in hun leven te brengen.

Waarom een training bij Lucie?

 • Diepgang en plezier
  Ik luister en voel wat er speelt, samen met mijn paarden. Ik kijk niet naar wat er ‘mis’ is, maar naar talenten en kwaliteiten. Waarom doe je wat je doet? Waar word je blij van? De speelse, en soms spannende, oefeningen met de paarden zorgen voor diepgaand inzicht en een unieke en onvergetelijke leerbeleving.
 • Inspirerend en zonder oordeel
  De mooiste feedback die ik ooit kreeg was ‘je hebt me weer een droom gegeven’. Ik inspireer vanuit mijn eigen levenspad en enthousiasme en breng mensen weer in contact met wat er diep van binnen leeft. Net als de paarden accepteer ik zonder oordeel wat er is en help ik je de feedback van het paard te vertalen naar jouw leven, waardoor jij weer de teugels in handen kunt nemen.
    
 • Deskundig 
  Als gecertificeerd EAD coach (Equine Assisted Development) en gediplomeerd instructeur ben ik zowel deskundig op het gebied van paarden als het coachen van mensen. Ik maak oa gebruik van beproefde methoden zoals NLP, mindfulness, het Johari venster, 360 graden feedback en de Tuckman theorie. 
   
 • Ervaring
  Met ruim 25 jaar ervaring in diverse management teams in het bedrijfsleven in binnen- en buitenland ben ik in staat om de vertaalslag te maken van de sessie met de paarden naar het dagelijks leven en de werkvloer. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van stress management en innerlijk leiderschap. Een burn-out deed mij beseffen dat ik niet het leven leidde dat bij mij paste. Nu leef ik mijn droom, het werken met mensen in combinatie met de unieke eigenschappen van mijn paarden. Dat gevoel gun ik iedereen!
 • Het paard als unieke co-trainer
  Ik heb de meest geweldig co-trainers die er zijn, mijn paarden! Bij elke training en coaching staat de ervaring met het paard centraal, wat een bijzondere ervaring en diepgaand inzicht garandeert. Daarnaast heb ik een uitgebreid netwerk met gecertificeerde paardencoaches met wie ik graag samenwerk bij grotere groepen.
P9221340 kopie

“Lucie wat doe je dit geweldig! Prachtig hoe je mensen in hun waarde laat en op hun gemak stelt.”

Neem contact op!

 

Lucie Klaassen

Wij kijken graag met u mee!

 

Deze website is gemaakt met hulp van Website Academy. Foto's Christa Balk